Egaliseren

De basis van een mooi eind resultaat!

De basis van vloeren is dat de ondervloer strak en netjes is dan volgt de rest vanzelf, wat vaak een discussie is EGAAL Wat is de betekenis vloer glad maken of vlak maken 
Éen vloer vlak maken is volpompen met egaline en de egaline doet ze werk maar dan moet je heel veel egaline gebruiken terwijl de meeste 2 a3 mm egalisatie toepassen . Dat is de vloer glad maken de ruwe vloer kwijt voor een mooie gladde egaline vloer.
Ik als stoffeerder is glas maken het doel van het egaliseren , daar in tegen mijn vader tegelzetter ook vaak met egaline aan het werk maar die moet het idd vol laten lopen met egalisatie middel want voor tegels moet je vlakheid hebben en ook al lijkt een vloer vlak dat is bijna nooit . Dus ik hoor de discussie vaak wat verwacht de mensen na het egaliseren? vloer vlak of vloer glad het. zolang er word betaald kan egaline ze werk doen in vloeiende baan na een gladde of toch vlakke vloeren?

Vloeren egaliseren egaline egalisatie glas heid vlak uitvlakken egaline mortel egalisatie middel allemaal termen  voor de basis van een onder vloer . De egaline vloeit na een goed eind resultaat van een gladde strakke vlakke egaline vloer.