Vinyl Vloeren

Voor elke ruimte 

een Vinyl Vloer

Vinyl Vloeren in veel verschillende designs en kleuren zijn er Vinyl vloeren, Voor elke ruimte is er wel een Vinyl Vloer te krijgen. Buiten de verschillende Designs en kleuren, zijn Vinyl vloeren in veel verschillende kwaliteiten te vinden.  De Vinyl Vloeren bestaat uit een aantal lagen De bovenste laag noemen ze Top laag die geeft een glimmende of doffe uitstraling, De top laag is hard en slijtvast hoe dikker en harden de slijtlaag is. Hoe beter de kwaliteit van de Vinyl Vloer is. Slijtlaag 0,2 en 0,3 zijn geschikt voor huiselijk gebruik. 0,4 en zelfs 0,5 zijn voor project matig gebruik. Hier kunt meer over lezen en zien op de pagina Project Stoffering.

Vinyl Vloeren Voor elke ruimte Vinyl Vloeren Vloeren All In

Op deze pagina kunt u hier onder een aantal vinyl vloeren uit de collectie van Vloeren All In zien.Wij laten hier u Vinyl Vloeren zien met Hout design ook wel planken patroon genoemd. Tegel design maar ook velle en rustige kleuren.Uiteraard hebben wij nog veel kleuren en Designs. Wij komen graag bij u locatie om onze Vinyl vloeren aan te laten zien. Heeft u Interesse of vragen stuur dan een email of bel met 06 37 32 80 96.

Vinyl vloeren All In vloeren Primo New

Primo New Vinyl Vloeren

De Primo New is een vinylvloer geschikt voor normaal woongebruik zoals woonkamers, keukens, badkamers, kinder- en hobbkamers. Dit vinyl beschikt over 11 verschillende hout decoren met een breed scala aan dessins. Van lichte aarde kleuren tot donker bruin naar grijs, de Primo New heeft het. Dit vinyl is vooral toepasbaar in de interieurstijlen landelijk of klassiek. De Primo New heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en door de ruime keuze zal u altijd een decor vinden die bij u past.


Vinyl Vloeren Presto New Vloerenallin

Presto New Vinyl Vloeren

Na het succes van Presto I en II, is daar Presto New!

Deze vinyl vloeren zijn verkrijgbaar sinds 2019 en bestaat uit 9 vernieuwende designs, waaronder een zeer natuurlijk en stijlvol design met oud hout.

Presto New is een hele mooie vinyl vloer voor de landelijke interieurs.

Vinyl Vloeren Rapido Vinyl vloerenallin

Rapido Vinyl Vloeren

De Rapido is geschikt voor normaal woongebruik zoals woonkamers, keuken, badkamers, kinder- en hobbykamers. Dit vinyl bestaat uit vier mooie hout decoren en twee beton look decoren.

Vinyl Vloeren Capri Vloeren All In

Capri Vinyl Vloeren

De Capri is geschikt voor normaal woongebruik zoals woonkamers, keuken, badkamers, kinder- en hobbykamers. Dit vinyl bestaat uit 8 mooie hout decoren, passend in elk interieur. De Capri heeft een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip.

Vinyl Vloeren Scala Vloeren All In

Scala Vinyl Vloeren

De Scala is een vinyl dat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer of uw keuken. Dit vinyl heeft voornamelijke lichte dessins zoals zand en aardekleuren die gebruikt kunnen worden in een landelijk interieur. Ook heeft de Scala twee beton look dessins die perfect passen in een industrieel design. De Scala is uitgevoerd met een textielbacking wat dit vinyl extra comfort en meer geluidsdemping geeft. Verder heeft de Scala een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Vinyl vloeren WoodWork Vloeren All In

Woodwork Vinyl Vloeren

De Woodwork bestaat uit acht verschillende houtlook-decoren en is gecertificeerd met gebruiksklasse 32! Dit betekent dat dit vinyl geschikt is voor zeer intensief gebruik in de privésfeer, maar ook voldoet aan projectmatig gebruik. Door middel van een voelbare V-groef krijgt elk decor een uiterst natuurlijke, aardse uitstraling. Met een totale dikte van 2,6 mm en een slijtlaag van 0,35 mm is het Woodwork-vinyl zeer gebruiksvriendelijk.

Dit decor heeft een plank grootte met een lengte en een breedte van 150 cm x 20 cm

Vinyl Vloeren Color Vloeren All In

Color Vinyl Vloeren

De Fun vinylvloer is geschikt voor normaal woongebruik en kan gelegd worden in woonkamers, keukens, badkamers, kinders- en hobbykamers. De Fun bestaat uit 8 speelse decoren. Blokjes, streepjes en letters, in vrolijke kleuren. Dit vinyl zal zeer mooi staan in de speelkamer of slaapkamer van uw kind!